2007. december 27., csütörtök

"Korszerű elektronikus ügyintézés"

Adódott, hogy Gábor fiamnak egy ügyintézéséhez szüksége lett az elveszett lakcímkártyája pótlására. Semmi gond gondoltam, internetem van, a magyarorszag.hu kormányzati portálra bejelentkezési kódom is van, kérek egy időpontot és kész.

Bejelentkezés után 15 perces keresgélés után kiderült (még csak 30 éve foglalkozom számítástechnikával), hogy az elektronikus ügyintézés az "Okmányirodák" címszó alatt található, mint elektronikus Okmányiroda.

Az ügy csak a lakhely szerint illetékes Okmányirodában vagy valami másik (legalább 15 perces újabb keresgélést igénylő) fontos helyen intézhető, ide azonban belátható időn belül nem volt időpont.

Ha már ennyire belelendültem, akkor próbáltam magamnak is egy másik ügyemben időpontot szerválni! Az eredmény: 2008 február 9-ig nincs időpont, tovább előre pedig nincs foglalási lehetőség!

Itt tartunk a XXI. században, korszerű számítógépeken, drága pénzen kifejlesztett szoftverekkel az interneten keresztül értesülünk arról, hogy mit miért nem lehet elintézni!

Irány a XX. század. Megpróbálok valamilyen protekciót keresni!

Elindult a blogom


Kedves olvasó!

2007 karácsonyán elindítottam blogomat.

Első tapasztalataim a Bloggerrel kapcsolatban

Pár órás munkával elkészült a blog igazi tartalom nélküli keret rendszere!
Minden kifogástalanul működik, miután minden rendelkezésre álló elemet kipróbáltam.
Mindenkinek bátran ajánlom a Google rendszerét!

Google

Mindig tudtam, hogy szép vagyok. De hogy 71%-ban hasonlítok Alyson Hanniganra az ismert amerikai színésznőre magam sem gondoltam volna. Ha nem hiszed kattints a videóra!

Fényreklám

Országok, ahol jártam

Öröknaptár

Top 100 dal szöveg

Videofal - Sakk

Polgár Zsuzsa sakk blogja

Használja blogomat honlapján! Kattintson a "Get Widget"-re!

Beatles - video + kvíz